Ubalance i parforholdet?

af Psykoterapeut Christine Sanchez | 21. maj 2018

Måske er det tiden til at få sat parforholdet på en vægtskål. I parforhold starter vi alle med at blive tiltrukket af hinandens nye og spændende egenskaber. Vi føler os anerkendt og det virker skønt, at blive suppleret på vores mindre stærke sider. Et parforhold består af mange forskellige kvaliteter og roller. Den søde, den […]Har du relationer i dit liv som stresser?

af Psykoterapeut Christine Sanchez | 22. april 2018

Sociale relationer har både indflydelse på dit fysiske helbred, men også det psykiske helbred. Det er almindeligt kendt, at stærke sociale relationer har stor indflydelse på dit fysiske velbefindende og endda indflydelse på vores dødelighed. Sagt med andre ord så ligger du bedre i statistikken for mindre stress og bedre sundhed, hvis du har et […]Mærker du din stress?

af Psykoterapeut Christine Sanchez | 3. april 2018

Gennem tiden har jeg haft mange mennesker inde med stresssymptomer, som uro i kroppen, angst, søvnbesvær, koncentrationsbesvær, ked af det, lydfølsomme m.m. Det er en forfærdelig tilstand, at være i når du er stresset. Kroppen er konstant i alarmberedskab og man kommer hurtigt ud i situationer, hvor man føler sig utryg og urolig. Et af […]Kender du dine grænser?

af Psykoterapeut Christine Sanchez | 21. marts 2018

Har du også svært ved at sætte grænser overfor din arbejdsplads eller relationer, generelt? Lader du nemt dine grænser overskride? Jeg hører meget ofte fra mine klienter, hvor svært det er, at få sagt fra i forskellige situationer, og grunden til dette er, at man ikke vil være, eller virke egoistisk! Men hvordan skal du […]